^

Deluxe Σουίτα

| 102 /////////////////////////////////

Η Deluxe Σουίτα είναι δυναμικότητας τεσσάρων ατόμων. Έχει εμβαδόν 32 τμ και βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου από την πλευρά της οδού 10ης Μεραρχίας.

Περιέχει, διπλό χτιστό κρεβάτι με κρυφό φωτισμό, ενώ στην πλάτη του κρεβατιού είναι ενσωματωμένο το κτιστό γραφείο και δίπλα του η κτιστή ντουλάπα. Το στρώμα του κρεβατιού και τα μαξιλάρια είναι μάρκας Tempur, (υπάρχουν επιπλέον και μαλακά μαξιλάρια).

Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι διακοσμημένο με κτιστό τζάκι τριών όψεων συνδυασμένο αρμονικά με τζακούζι δύο ατόμων στην μία πλευρά του ενώ στην απέναντι πλευρά της διαχωριστικής μεσοτοιχίας υπάρχει ο τριθέσιος καναπές που ανοίγει και γίνεται διπλή κουκέτα και μπροστά του το τροχήλατο σιδερένιο τραπεζάκι βαλίτσα.

Επιπλέον, το δωμάτιο διαθέτει ξύλινα παραδοσιακά κουφώματα με διπλά τζάμια, τηλέφωνο, δύο τηλεοράσεις TFT 32 ιντσών, δορυφορικά ελεύθερα κανάλια, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi-fi), ατομικό χρηματοκιβώτιο με προσωπικό κωδικό, ηλεκτρονικές κλειδαριές, mini-bar, ατομική θέρμανση και κλιματισμό VRV, απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου (σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, toiletries κασετίνα), πιστολάκι μαλλιών, παντόφλες και μπουρνούζια πλέον των πετσετών.

admin@lykos| 102